Menu

Royal ZAP

De Coöperatieve Zaaizaad- en Pootgoedtelers-vereniging Anna Paulowna staat meer dan een eeuw garant voor vakmanschap. Een zorgvuldige selectie en de unieke klimatologische omstandigheden garanderen gezonde pootaardappelen en zaaigranen.
Wij mogen ons de oudste nog zelfstandig opererende pootgoed- en zaaizaadtelersvereniging noemen. En sinds ons eeuwfeest op 8 oktober 2013 mogen wij het predicaat Royal (Koninklijk) voeren.

Sinds 1 januari 2017 heeft Royal ZAP Semagri Holland overgenomen. Een handelshuis welke inmiddels een grote bekendheid heeft verworven met het produceren van kwalitatief goed zetmeel-pootaardappelen.
Door de samenwerking van beide bedrijven is één sterk bedrijf ontstaan met ruime ervaring in productie van hoogwaardig uitgangsmateriaal voor aardappelen en zaaigranen.

De samenwerking met onafhankelijke kwekers in Nederland en buitenlandse kweekbedrijven biedt een breed scala aan nieuwe kruisingen en potentiele aardappelrassen. Veelbelovende kruisingen worden getest op diverse proefvelden in Europa, Noord Afrika en het Midden Oosten. Hieraan toegevoegd de brede kennis van markten in meerdere werelddelen maakt het introduceren van nieuw ontwikkelde rassen mogelijk.

 
 

Het team van gemotiveerde medewerkers heeft zijn kennis opgedaan door scholing en ervaring in een periode van vele jaren. Zij reizen de wereld over om kennis te vergaren en optimaal voorbereid te zijn op de zich steeds aanpassende behoeften om de beste aardappelrassen te kunnen telen, maar ook van de hoogst renderende graansoorten. De persoonlijke inzet en de korte lijnen tussen producent en de uiteindelijke afnemer zijn de basis van het succes. Vanaf 1 januari 2018 vallen alle vrij rassen, consumptie en fritesrassen betreffende teelt, inkoop en verkoop onder volledige verantwoordelijkheid van Royal ZAP. De zetmeelrassen vallen voor zowel teelt als inkoop en verkoop onder de volledige verantwoordelijkheid van Semagri.

Als extra service kunnen wij NAK- certificaten printen die u op ons kantoor in Wieringerwerf kunt afhalen.
Niet ZAP-telers vragen wij een kleine vergoeding. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment.

Neem vrijblijvend contact met ons op; ook wanneer u als teler een goede prijs- en een gegarandeerde afzet voor uw pootgoed of zaaizaad wilt.

Producten van Royal ZAP